Blog Arşivi

26 Ekim 2020 Pazartesi

Türkiye Ekonomisi Hakkında Kehanet!!

Bilimde Kehanet Yoktur!! 
Finans dünyasının duayen isimlerinden, Sabancı Üniversitesi Finans Kürsü başkanlığını yürüten çok değerli hocamız Prof. Dr. Özgür Demirtaş YouTube kanalında dün bir video yayınladı..

Ancak az önce izleyebildim ama öyle bir 32 dakika ki bu ; aynı anda gururlandım, aydınlandım ve bir o kadar da duygulandım sevgili arkadaşlar..

Ekonomi, finans alanları ile ilgilenin ya da ilgilenmeyin ama canım ülkemi biraz seviyorsanız lütfen izleyin.

Türkiye Ekonomisi ile ilgili tam bir ders niteliğinde..Özgür bey herkesin anlayabileceği bir dilde öyle sade, net ve etkileyici  anlatmış ki, izlediğinizde ne demek istediğimi anlayacaksınız.

Var olun Sayın Hocam @ProfDemirtas 🙏

Sizin gibi değerlerimiz hep var olsun🙏

IMG_20201026_213741_562

#özgürdemirtaş #ÖzgürDemirtaş

#TürkiyeEkonomisiHakkındaKehanet

6 yorum:

  1. Kendisi ülkede görünen, işinde iyi sayılı insanlardan. Sosyal medya kullanarak daha cok insana ulaşması da ayrica önemli. Keşke bugün sokaktaki herkes bu ekonomi niye boyle, bu "ic ve dış güçler" nasıl bizi bu hale getirebiliyor ki diye bi düşünebilselerdi..

    YanıtlaSil
  2. Merak ettim, genelde pek iyi şeyler anlatmadıkları için bazen bu tip ekonomi analizlerini dinleyemiyorum.Ya çok kötü ya çok tozpembe anlatılıyor herşey.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Maalesef iyi bir tablo tabii ki yok.Hele son 1 dakika çok acıtıyor, hüzünlendiriyor. Ama Özgür bey neyin neden kaynaklandığını o kadar sade, net bir dille anlatmış ki, konuda bilgisi olsun olmasın herkes anlayabilir. Ülkemiz de böyle kıymetli hocalarımız olduğu için gurur duyuyor insan ama keşke kıymet bilebilsek, onların öneri ve görüşlerini birazcık dikkate alabilsek🙄

      Sil
  3. umut var mı umut, enflasyon düşcek mi, euro düşcek miii :)

    YanıtlaSil
  4. Özgür hocamız gibi kıymetli finans uzmanlarımız, akademisyenlerimizin öngörü ve sözlerine kulak verebilseydik zaten bugünkü durumda olmazdık...
    Yani o dediklerin şu an oldukça zor sevgili Deep🙄

    YanıtlaSil